Oppskrift på vegansk iskaffe mocca
Ønsker du å nyte en forfriskende kaffevariant på varme sommerdager? Da er en vegansk iskaffe mocca / mocha et godt valg.
Denne kalde kaffe drikken er enkel å lage hjemme og smaker herlig.
Denne oppskriften bruker mandelmelk fra Alpro, og Vegetabilsk iMat Visp Fløte fra Oatly men det finnes andre merker som har tilsvarende produkter.
Ingredienser
- 2 ss lønnesirup
- 2 dl sterk kaffe
- 2 dl mandelmelk
- 3-4 isbiter
- Pisket Vegetabilsk iMat Visp Fløte fra Oatly
Fremgangsmåte
- Ta 2 ss kanadisk lønnesirup i to glass.
- Tilsett sterk kaffe og mandelmelk i glassene.
- Tilsett 3-4 isbiter og rør godt sammen.
- Server med krem laget med Vegetabilsk iMat Visp Fløte.
Ernæringsfaktor | Verdi |
---|---|
Kalorier | 140 |
Fett | 4g |
Karbohydrater | 25g |
Protein | 3g |
Totalt | 32g |
Vegansk iskaffe mocha kan være et sunnere alternativ til vanlig iskaffe mocha, siden den ikke inneholder animalsk fett.
Dett er en enkel og deilig kaffedrikk som passer perfekt på varme sommerdager.